Skip to content

Natuursteen groothandel

Wat biedt onze natuursteen groothandel?

Bent u geïnteresseerd in de natuursteen verwerkende industrie? Bij de KIMEX natuursteen groothandel vindt u alles wat u nodig heeft. slijp- en schuurmiddelen, machines, beeldhouwgereedschap, onderhoudsproducten, lijmen, kitten en nog veel meer! Bent u op zoek naar een geschikte winkel met een goede service en een groot assortiment in natuursteen producten? Dan bent u op de goede site terecht gekomen. Bekijk onze producten!

Alles voor de natuursteen verwerkende industrie

Onze producten zijn zeer geschikt om te gebruiken bij het verwerken van natuursteen. Wij verkopen in onze natuursteen groothandel verschillende machines, gereedschappen en producten van hoge kwaliteit. Daarnaast vind onze winkel service erg belangrijk. Een goede combinatie tussen een goede kwaliteit en een goede service, maakt ons een erg fijne groothandel waar u terecht kunt voor al uw materialen voor de natuursteen verwerkende industrie. Benieuwd welke producten wij verkopen? Bekijk ons assortiment.

Ons assortiment

Wij hebben een groot assortiment met de beste kwaliteit producten. Voor welke manier u natuursteen ook wilt gebruiken, wij hebben het in ons assortiment. Zo hebben we gereedschap voor beeldhouwen en onderhoud. We verkopen verschillende machines zoals boren, zagen en polijstmachines. Ook gereedschappen zoals beitels, hamers en slijpers en afwerkingsmaterialen zoals olie en was kunt u in ons assortiment vinden.
Er zijn verschillende manieren om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Zo zijn er verschillende manieren om te slijpen. Er bestaan luchtslijpers, slijpblokken, haakse slijpers en nog veel meer. Wij hebben een grote keuze in machines met vele soorten en merken machines.

Professioneel advies

Vindt u het lastig om een product voor de natuursteen industrie uit te kiezen? Wij willen u graag helpen met kiezen! Onze klantenservice staat voor u klaar om u te adviseren. Als u twijfelt in de soort of merk van een bepaalde machine, kunnen wij u helpen met het maken van een keuze. Wanneer u ons vertelt wat u precies wilt met welke soort steen, vertellen wij wat u het beste kan kiezen. We proberen zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen en uw eisen. Op die manier heeft u een product waar u geheel tevreden mee bent en direct mee aan de slag kunt.

Overige diensten

Naast het verkopen en adviseren, repareren wij in onze natuursteen groothandel ook verschillende machines. Is uw machine stuk? Neem contact met ons op! Wij kunnen uw machine en gereedschappen repareren. Ook kunnen wij u advies geven over marmer behandelen. Wilt u onze producten liever in het echt zien? Kom dan eens langs bij onze kluswinkel in Nijmegen!