Skip to content

Marmer behandelen

Marmer behandelen, doe het zelf

Wilt u graag marmer behandelen? Wanneer u uw marmer gaat behandelen, heeft u goede kwaliteitsproducten nodig. Marmer is namelijk niet goedkoop en heeft goede zorg nodig. Het zou zonde zijn als het kostbare marmer minder mooi wordt door de behandeling. Wilt u wel uw marmer goed behandelen? Dan bent u bij KIMEX aan het juiste adres. KIMEX is de natuursteen groothandel en kluswinkel in Nijmegen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en bewerken van natuursteen. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem contact met ons op of neem een kijkje in ons assortiment.

Onze producten zijn zeer geschikt voor het behandelen, bewerken en onderhouden van marmer. Wij leveren goede kwaliteit producten en hebben een ruime keuze in ons assortiment. Zo kunt u alles wat u nodig hebt bij ons vinden. Bovendien kunt u er bij ons van uit gaan dat alle producten van uitstekende kwaliteit zijn. Wij leveren namelijk alleen producten van de beste merken. Wij vinden het belangrijk dat u een veilig en gerust gevoel heeft bij het gebruik van onze producten.

Wat is er nodig voor marmer behandeling?

Om marmer te behandelen heeft u een aantal producten nodig. Wat u precies nodig heeft, hangt af van wat u precies wilt. Wanneer u uw marmer wilt impregneren, heeft u andere middelen nodig dan wanneer u uw marmer wilt polijsten. KIMEX vindt service heel belangrijk. Daarom willen wij u ook op dit gebied graag helpen. Weet u niet wat u precies moet kopen om uw marmer te behandelen? Twijfel dan niet om ons te mailen, bellen of om even langs te komen bij onze kluswinkel in Nijmegen.

Onze verdere diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en bewerking van elk soort natuursteen. Naast marmer specialiseren wij ons ook in natuurstenen als leisteen, harsteen, travertin, kwartsiet en meer. Door onze specialisatie in deze natuurstenen, kunnen wij hier ook passend advies over geven. Heeft u dus een vraag of vindt u het lastig om een keuze te maken? U kunt gerust contact met ons opnemen voor passend advies.

Naast onze producten en advies, bieden wij u meer. Onze kluswinkel repareert namelijk ook machines die gebruikt worden voor natuursteen. Ook kunt u bij ons terecht als u opzoek bent naar tweedehands machines. Is uw machine kapot en moet deze gemaakt worden? Wilt u een tweedehands machine? Kom zeker even bij ons langs!