Skip to content

Kluswinkel Nijmegen

Onze kluswinkel in Nijmegen

Bent u op zoek naar producten voor in de natuursteen industrie? Producten van goede kwaliteit, waar u op kunt rekenen? Het hebben van een hobby of beroep in de natuursteen industrie is een precies werkje. Daarom is het fijn om goede producten, gereedschap en machines te hebben waar u op kunt vertrouwen. Voor die producten bent u bij KIMOX aan het goede adres. Wij zijn dé kluswinkel in Nijmegen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Neem contact met ons op of kom eens langs in de winkel!

Kluswinkel in Nijmegen; alles wat u nodig heeft

Onze producten zijn geschikt voor alle soorten behandeling, onderhoud en bewerking van natuursteen. Wij bieden u een ruim assortiment in onder andere slijp- en schuurmiddelen, machines, beeldhouwgereedschap, onderhoudsproducten, lijmen, kitten en nog veel meer! Wij zorgen dat onze producten van de beste kwaliteit zijn. zo kunt u de producten en gereedschappen volledig vertrouwen. Bovendien bieden wij een service waar u echt wat mee kan. Niet voor niets zijn wij dé kluswinkel in Nijmegen.

Tweedehands machines voor natuursteen

Wij begrijpen erg goed dat sommige machines duur zijn. Zeker voor mensen die hun hobby hebben gevonden in de natuursteen wereld, bijvoorbeeld beeldhouwers. KIMOX heeft een oplossing bedacht voor deze nieuwe, dure machines. Wij verkopen namelijk ook tweedehandse machines. Voor hobbyisten is dit beter te betalen. Daarnaast vinden wij het ook zonde om machines die nog prima werken, weg te gooien. Bent u dus op zoek naar een goed werkende, tweedehandse machine? Neem contact met ons op en zie wat wij u kunnen bieden. Ook willen wij u graag helpen met het repareren van machines. Het is zonde als uw machine weg moet, omdat deze het niet langer meer doet. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden om uw machine weer te repareren.

Passend advies voor natuursteen

Onze klanten genieten van ons grote assortiment. Met een groot assortiment komen echter ook veel keuzes. Wat moet u doen als u geen keuze kunt maken? Ons klusbedrijf is bereid u hier advies over te geven. Ook wanneer u niet goed weet hoe u het beste een bepaalde natuursteen moet behandelen, kunnen wij u adviseren. Al onze medewerkers hebben de benodigde kennis om u goed te kunnen helpen met een passend advies. Heeft u dus vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Kunt u een bepaald product niet vinden? Wij willen u graag helpen! Wij zorgen er voor dat wij leveren wat u vraagt.